Una dintre cele mai nobile garnituri, cartofii copti cu mustar la cuptor, are ca origine nu Franta, asa cum probabil ne-am astepta, ci Grecia, o tara suprinzator de iubitoare de mustar. Inevitabil mustarului i se alatura uleiul de masline si oregano pentru a realiza o garnitura excelenta pentru friptura de porc sau pui dar, mai ales, de miel.
Portii: 4
Timp de preparare: 45 de minute
Ingrediente:
* 1 kilogram de cartofi
* 1 lingura de ulei de masline
* 3 linguri de mustar galben
* 3 catei de usturoi
* 1 lingura de oregano uscat
* sare
* piper
Preparare:
1. Preincalziti cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Spalati cartofii - daca sunt noi - sau curatati-i de coaja. Curati si pisati usturoiul.
3. Taiati cartofii daca sunt mari in jumatati sau sferturi.
4. Amestecati uleiul de masline cu mustarul, usturoiul, oregano, sare si piper.
5. Tapetati o tava cu o foaie de pergament.
6. Ungeti cartofii cu amestecul de mustar si puneti-i in tava.
7. Coaceti cartofii la foc potrivit timp de 35-40 de minute.
Cartofii cu mustar la cuptor se servesc fierbinti, ca mancare in sine sau garnitura.
Despre mine
TOT O VIATA !
Impreuna vom reusi
BINE ATI VENIT!
„ ACESTE SFATURI TREBUIE SĂ LE AI APROAPE DE SUFLET PENTRU REALIZAREA VISELOR TALE ŞI A CELOR DRAGI „
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arhivă blog
-
▼
2010
(58)
-
▼
martie
(34)
- Cartofi cu mustar la cuptor
- Retentia apei in organism nu trebuie neglijata!
- Patrunjelul, verdeata cu zeci de beneficii
- Alimentele diuretice, benefice in dieta de slabire
- Peste copt cu legume
- Cum sa alcatuiesti meniul de Florii
- Cum se sarbatoreste Pastele pe glob?
- 8 motive pentru care nu este indicat sa consumi pr...
- Noi descoperiri despre efectele consumului de lactate
- Ceaiul verde te scapa de boala
- Top 10 alimente care lupta cu oboseala
- Boli cauzate de alimentatia nesanatoasa
- Influenta culorilor asupra somnului
- Cum sa vopsesti ouale in culori obtinute natural
- Vinete cu parmezan
- Chec cu verdeata si ciuperci
- Supa de ciuperci cu avocado
- Salata multicolora
- Salata de post cu paste, sos de rosii si usturoi
- Ce ar trebui sa stii despre drojdie
- Cele mai bune 13 alimente pentru sanatatea ta
- Cum sa folosesti zaharul in bucatarie
- Cum sa folosesti sarea in bucatarie
- Legumele si fructele protejeaza stomacul
- Pericolele din sucurile de fructe si legume
- 10 motive sa nu bei bauturi carbogazoase
- 10 idei pentru o masa sanatoasa si copioasa
- VRETI MAI MULT TRAFIC PE BLOGUL DUMNEAVOASTRA?
- Prajiturele cu banane (de post)
- Prajitura de ciocolata de post
- Cum poti folosi cartofii in bucatarie
- Cum se pastreaza cartofii
- Substantele nutritive si cele toxice ale cartofului
- Cum sa folosesti morcovii in bucatarie
-
▼
martie
(34)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu