Impreuna vom reusi

BINE ATI VENIT!

„ ACESTE SFATURI TREBUIE SĂ LE AI APROAPE DE SUFLET PENTRU REALIZAREA VISELOR TALE ŞI A CELOR DRAGI „


luni, 15 martie 2010

Influenta culorilor asupra somnului

Relaxeaza-te si imagineaza-ti ce vei face in aceasta incapare, ce atmosfera iti doresti sa traiesti aici si in functie de aceste criterii hotaraste-te ce culoare vei pune in camera. Dormitorul este cea mai importanta camera a unei case, asa ca acorda-I atentia cuvenita.
1.Negru si alb
Acestea sunt cele mai frecvente culori folosi. Negrul este special si ofera adesea impresia de loc stamt, face camera mai mica, ceea ce poate parea depresiv pentru ca nu permite luminii sa se instaleze in incapere. Albul are efectul opus. Face camera mare si luminoasa. Dar pentru unele persoane simt ca e prea mult aceasta culoare si asta le poate afecta somnul si odihna.
2. Albastru si verde

Amandoua sunt culori relaxante din moment ce amintesc de natura: verdele – vegetatie, albastrul- cerul, apa. Pentru majoritatea omaneilor aceste culori sunt relaxante si ii face sa uite de stresul de peste zi. De aceea, nu e de mirare ca regasim adesea aceasta culoare in dormitoarele adultilor.
3. Rosu si galben

Amandoua culorile sunt vii si active. Se potrivesc camerelor unde stai foarte mult si ai multe activitati. In dormitor este dificil sa te odihnesti daca vezi aceste culori, asa ca este bine sa fie evitate. Bineinteles ca poti combina alte culori cu rosu si galben si astfel obtii un dormitor primitor si plin de viata. Sau mai bine iti cumperi o lenjerie de pat rosie sau pui aplice pe pereti galbene.
4. Violet deschis

Fiind culoarea lavandei, te calmeaza si in acelasi timp te poarta pe taramul imaginatiei. Este ideala pentru sezonul cald. Poti folosi in incapere si arome de lavanda pentru a avea un somn profund si linistitor.
5. Portocaliul si maroul

Iti vor da energia necesara unei zile intregi. Un dormitor in aceste culori va fi dinamic si iti va da si tie adrenalina de care ai nevoie din cand in cand. Somnul este destul de bun intr-o incapere decorata in aceste culori.
6. Turcoazul

Te va calma atunci cand esti nervos si asta va duce catre un somn bun si relaxant. Este o culoare non-agresiva care iti va aduce un somn linistitor si natural si vei visa numai marea, oceanul si cerul. Zilele si noptile bune sunt alaturi de tine intr-un asemenea dormitor turcoaz.

Asa ca ai nevoie doar de putina inspiratie si poti combina culorile care te definesc mai mult in asa fel incat sa te simti exact ca acasa in dormitorul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog

Persoane interesate