Impreuna vom reusi

BINE ATI VENIT!

„ ACESTE SFATURI TREBUIE SĂ LE AI APROAPE DE SUFLET PENTRU REALIZAREA VISELOR TALE ŞI A CELOR DRAGI „


miercuri, 23 iunie 2010

Tenul uscat se trateaza cu lapte si castravete

- Va puteti masa de asemenea pielea fetei cu o bucata de castravete proaspat, iar dupa o jumatate de ora va puteti spala cu apa rece.

- Daca pielea este putin prea uscata si crapata, puteti pregati laptele de castravete: citeva bucatele de castravete se pun in lapte si se lasa intr-un loc racoros 24 de ore. Dimineata se unge fata cu acest lapte. Atunci cind s-a uscat se spala cu apa rece.

- Sucul de castravete catifeleaza pielea si ii reda elasticitatea pierduta. O lingura de suc de castravete se amesteca cu o lingura de ulei de migdale si se unge cu acest amestec fata; dupa o jumatate de ora va puteti spala cu apa rece.

- Pentru tenul uscat este indicata o crema hidratanta cu castravete: se dizolva la baie de aburi 15 grame de ceara de albine, se adauga treptat in ea 60 de grame de ulei de migdale si un castravete curatat si dat pe razatoare. Se acopera vasul si se lasa la baie de aburi o ora; se amesteca din cind in cind; se lasa sa se raceasca, apoi se agita bine vasul; se intinde crema pe fata si pe git pentru o jumatate de ora, asemenea unei masti.

- Pentru pielea uscata este recomandata o masca pe baza de castravete: doi castraveti proaspeti se dau pe razatoare, se adauga faina de ovaz pina se obtine o pasta, iar in cazul pielii foarte sensibile se adauga si smintina proaspata. Masca se aplica pe fata pentru 20-25 de minute, apoi se inlatura cu un tampon inmuiat in apa la temperatura camerei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate