Impreuna vom reusi

BINE ATI VENIT!

„ ACESTE SFATURI TREBUIE SĂ LE AI APROAPE DE SUFLET PENTRU REALIZAREA VISELOR TALE ŞI A CELOR DRAGI „


sâmbătă, 31 octombrie 2009

Limbajul secret al florilor

Inca din perioada victoriana, florile erau folosite pentru a transmite un mesaj celui care le primea. Tipul florii, precum si culoarea acesteia, ajutau expeditorul sa transmita un anumit sentiment, o emotie sau o idee.

Limbajul florilorFlorile pot exprima dragoste, ura, gelozie sau fericire, aproape orice gand pe care ni-l putem imagina. Desi oamenii trimit flori ca o modalitate de a spune ceva unui prieten sau unui membru al familiei, sunt foarte multe flori al caror inteles istoric de obicei nu se cunoaste.

Inainte de a trimite un buchet de flori unei persoane dragi, cititi aceste randuri pentru a va familiariza cu simbolistica celor mai frumoase flori.

Garoafa
floare veche de aproape 2000 de ani, garoafa este o floare puternica si parfumata, reprezentand mandria si frumusetea. Garoafele sunt potrivite sa fie trimise cu ocazia unei recente absolviri, cuiva care a trebuit sa treaca peste o mare provocare sau cuiva care si-a atins telul. Daca doriti sa transmiteti cuiva "Sunt mandru de tine", garoafele sunt cea mai buna alegere. Aceasta floare mai semnifica, de asemenea dragoste si devotament.

Hortensia
se bucura de o istorie foarte bogata. Cultivata prima data in Japonia, a fost introdusa in Marea Britanie in anul 1788. Hortensia este reprezentativa pentru sentimentele sincere si transmise din suflet. Daca doriti sa transmiteti cuiva scuze sau sa transmiteti un sentiment care vine din inima, atunci hortensia este cea mai potrivita.

Irisul
o floare delicata si foarte populara multor persoane, irusul este atat splendid, cat si uluitor. Irisul infloreste primavara si ramane inflorit cateva zile. Conform traditiei, irisul este cea mai potrivita floare de a transmite complimentele tale, altei persoane. Daca v-ati gandit sa complimentati o persoana pe care o admirati, trimitandu-i un buchet de iris este un cadou foarte frumos. Irisul semnifica intelepciune, credinta si speranta.

Nemtisorul
Este o floare care adauga o nota de eleganta unui buchet de flori proaspat taiate. O floare delicata, catifelata, cu flori ce parca plutesc in aer, un buchet de nemtisor e menit sa incurajeze destinatrul sa fie voios si sa nu ia viata prea in serios. Nu e de mirare de ce nemtisorul este sinonim pentru voiosie sau umor. Orhideea
o floare exotica ce incanta privirea oricui, orhideea este o floare unica a carei frumosete este apreciata de toata lumea. Pentru a capta atentia unei persoane un buchet de orhidee este cel mai indicat. Reprezentative pentru dragoste si frumusete, orhideele sunt minunate daca aveti intentii amoroase.

Trandafirul
de-a lungul timpului, trandafirul a jucat un rol inportant in istorie si in mitologie. De exemplu, se stie ca Afodita, zeita dragostei la greci, il prezenta pe Cupidon cu un trandafir. Desigur, trandafirul simbolizeaza dragoste, pasiune si atractie. Daca trimiteti un buchet de trandafiri persoanei iubite cu siguranta nu veti da gres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate