Impreuna vom reusi

BINE ATI VENIT!

„ ACESTE SFATURI TREBUIE SĂ LE AI APROAPE DE SUFLET PENTRU REALIZAREA VISELOR TALE ŞI A CELOR DRAGI „


miercuri, 23 iunie 2010

Pernuta ANTITABAGICA

Amestec din plante ecologice indicat ca adjuvant în combaterea efectelor nocive şi înlăturarea tabagismului cronic, alcoolismului, dependenţei faţă de diferite substanţe. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
- COMPOZIŢIA: iarbă de pedicuţă (Lycopodii herba;80%), iarbă de busuioc (Basilici herba), iarbă de cimbru (Thymii herba), iarbă de isop (Herba Hyssopi), flori de tei (Tiliae flos), iarbă de salvie (Salviae herba), flori de câmp.
Pentru comenzi si detalii...eu7adina@gmail.com

Pernuta ANTIREUMATICA

Amestec din plante ecologice indicat pentru calmarea durerilor reumatismale, în artrite, pentru durerile de cap datorate spondilozei prin acţiunea analgezică şi antireumatică. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
- COMPOZIŢIA: iarbă de salvie (Salviae herba), iarbă de pedicuţă (Lycopodii herba), iarbă de cimbru (Thymii herba), iarbă de rozmarin (Rosmarini herba), frunze de nuc (Juglandis folium), flori de fân.
- MOD DE UTILIZARE: Se ţine descoperită în încăperi, pe noptieră, lângă noi sau sub perna de dormit. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte, se ţine ambalată pentru utilizare îndelungată.
Pentru comenzi si detalii...eu7adina@gmail.com

Pernuta ANTIMIGRENA

Amestec din plante ecologice indicat în stări de oboseală pe fond nervos, migrene cauzate de stres, dureri de cap, asociate cu senzaţie de tensiune la ceafă şi umeri. Acţionează asupra sistemului nervos, alungă stările de disconfort. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
- COMPOZIŢIA: flori de muşeţel (Chamomillae flos), flori de coada şoricelului (Millefolii flos), iarbă de busuioc (Basilici herba), flori de tei cu bractee (Tiliae flos), iarbă de mentă (Menthae herba), iarbă de roiniţă (Melissae herba), flori de câmp, ulei de mentă, tablete de sare .
- MOD DE UTILIZARE: Se ţine descoperită în încăperi, pe noptieră, lângă noi sau sub perna de dormit. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte, se ţine ambalată pentru utilizare îndelungată.
Pentru comenzi si detalii...eu7adina@gmail.com

Pernuta afrodisiaca

fascinaţia NATURII, toate elementele magice ale plantelor medicinale şi condimentare din cultură ecologică, ce vor îmbăta şi vor aduce surâsul dimineţilor de vară cu buze de rouă într-un sărut de dragoste veşnic.
- PRODUS DE UZ EXTERN
Amestec din plante ecologice de armonizare a relaţiilor dintre el şi ea, cu potenţial de reglare a disfuncţiilor sexuale. Trezeşte sau sporeşte apetitul erotic, îţi creează o stare euforică de tainică fericire. Alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
- COMPOZIŢIA: iarbă de salvie (Salviae herba), iarbă de cimbrişor (Thymii herba), iarbă de busuioc (Basilici herba), iarbă de urzică (Urticae herba), muguri pin (Pini turio), rădăcină de obligeană (Calami rhizoma), fructe de coriandru (Coriandri fructus), iarbă de pelin (Absinthii herba), flori de câmp din cultură ecologică şi floră spontană, ulei de ylang-ylang, tablete de sare.
Pentru comenzi si detalii...eu7adina@gmail.com

Pernuta ANTISTRES SI INSOMNIE

- Amestec din plante ecologice cu potenţial antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi stresului. Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
- COMPOZIŢIA: rădăcină de valeriană (Valerianae rhizoma cum radicibus), frunză şi floare de păducel (Crataegi folium cum flore), conuri de hamei (Strobuli lupuli), floare de tei (Tiliae flos) ,floare de lavandă (Lavandulae flos), floare de sulfină (Meliloti flos), frunză de roiniţă (Melissa folium), iarbă de busuioc (Basilici herba), flori de câmp din cultură ecologică şi din flora spontană, ulei lavandă, tablete de sare.
Pentru comenzi si detalii..eu7adina@gmail.com

Pernuta ANTIALERGICA

Totul este să ştim, să înţelegem, să facem din fiecare clipă
un soi de râuleţ, ce se duce firesc şi cu bucurie către "mare".
Ce vrem, ce dorim, încotro mergem, ne spune fiecare gest
şi fiecare gând al nostru. Îngerii naturii te vor ajuta.
Cheamă-i cu miresmele din pernuţe

Amestec din plante ecologice indicat celor alergici, diminuează bronchoconstricţiile datorate alergenilor, în general cele de lungă durată. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
- COMPOZIŢIA: iarbă de rostopască (Chelidonii herba), rizomi de pir (Rhizoma Graminis), iarbă de trei fraţi pătaţi (Herba Violae), frunze de nuc (Juglandis folium), frunze de salvie (Salviae folium), flori de câmp din cultură ecologică şi din flora spontană, ulei lămâie, tablete de sare.

Pernute antigripale

Când pasul tău simte greutatea urcuşului,
să aduci în calea ta puterea voinţei
şi renunţarea nu te va mai gasi!


Amestec din plante ecologice indicat în stări gripale, gripă propriu-zisă, guturai, răceli, uşurează respiraţia prin decongestionarea mucoasei şi îmbunătăţirea drenării. Acționează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
- COMPOZIŢIA: soc (Sambuci flos), busuioc (Basilici herba), mentă (Menthae herba), hamei (Strobulii lupuli), muşeţel (Chamomille flos), podbal (Farfarae folium), cimbrişor (Thymi herba), salcâm (Acaciae flos), crăiţe (Tageti flos), flori de fân, ulei eucalipt, tablete de sare.

Pernute terapeutice cu amestecuri din plante

Pernutele sunt executate pentru diverse terapii (de ex: antistres, antimigrene, antigripale, antireumatice, antialergice sau afrodisiace) si fiecare are un design deosebit (forme si culori diverse).
“Beneficiile acestor pernute sunt de neimaginat: plantele incorporeaza energii subtile, nebanuite, de la pamant, de la apa, de la soare, paduri, campuri. Aceste energii sunt menite sa ne schimbe starea de spirit si sa ne protejeze de agresiunea radiatiilor de orice fel. Actiunea pernutelor se bazeaza pe degajarea mirosurilor din uleiurile volatile din plante, care sunt preluate de cele cca 10 milioane de celule receptoare ale mirosului.”
“Clientii sunt in special tineri romantici, nefumatori, intelectuali – oameni care se respecta, care vor sa-si gaseasca linistea sufleteasca"
Preturile pernutelor terapeutice variaza, in functie de marime si compozitia amestecului de plante din interior, intre 10 si 50 lei + transportul
Comenzile se pot face la adresa de e-mail: eu7adina@gmail.com

Morcovul si smintina va scapa de petele rosii de pe fata

- In cazul pielii care transpira foarte repede este indicata o masca din morcov proaspat: se dau pe razatoare doi morcovi, se adauga un galbenus crud si citeva picaturi de ulei vegetal. Se aplica masca pentru 20-25 de minute, apoi se inlatura cu un tampon de vata si se spala fata cu apa rece.

- Un mijloc foarte indicat impotriva petelor rosii de pe fata este morcovul ras; peste un morcov se adauga o lingura de smintina proaspata. Amestecul se aplica pe fata pentru o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa la temperatura camerei.

- Pentru pielea uscata puteti folosi urmatoarea reteta: o lingurita de suc de morcov se amesteca cu o lingurita de brinza de vaci proaspata si o lingurita de smintina; masca se aplica pentru 20 de minute si se spala cu apa calduta.

- Pentru catifelarea pielii este recomandata o masca cu mar si morcov; aceasta netezeste ridurile, iar fata isi recapata prospetimea.

Morcovul cu lapte hidrateaza pielea

- O masca din morcov ras improspateaza foarte mult tenul. Pe fata curata se pune un strat subtire de morcov si se lasa pentru 20 de minute.

- Pielea este hidratata si catifelata si de urmatoarea masca: un morcov ras se amesteca cu o lingura de lapte si se aplica pe fata. Fata se curata foarte bine cu suc de morcov.

- Pentru pielea palida, cu o culoare stearsa este indicata o masca cu morcov, care trebuie aplicata de doua-trei ori pe saptamina, timp de o luna; dupa aceasta perioada pielea va capata o culoare vie ca si cum v-ati fi bronzat. Pentru aceasta, morcovul se da pe razatoare, se pune pe o bucata de tifon si aplica pe fata pentru 15-20 de minute; dupa aceasta procedura pielea se spala cu apa calduta.

- Se dau pe razatoare trei morcovi, se adauga o lingura de piure de cartofi proaspat pregatit, o jumatate de galbenus de ou; se amesteca bine si se intinde pe fata intr-un strat egal; este o masca foarte indicata pentru redarea prospetimii tenului.

- Masca din morcov actioneaza foarte bine si asupra tenului gras, palid. Se da pe razatoare un morcov, se amesteca cu o cantitate mica de talc si se intinde pe fata.

- O alta masca recomandata pentru tratarea tenului gras este urmatoarea: se da pe razatoare un morcov, se amesteca cu un albus de ou batut spuma, apoi se adauga faina pina se obtine o pasta omogena; se intinde pe fata si pe git pentru 20 de minute.

Tenul uscat se trateaza cu lapte si castravete

- Va puteti masa de asemenea pielea fetei cu o bucata de castravete proaspat, iar dupa o jumatate de ora va puteti spala cu apa rece.

- Daca pielea este putin prea uscata si crapata, puteti pregati laptele de castravete: citeva bucatele de castravete se pun in lapte si se lasa intr-un loc racoros 24 de ore. Dimineata se unge fata cu acest lapte. Atunci cind s-a uscat se spala cu apa rece.

- Sucul de castravete catifeleaza pielea si ii reda elasticitatea pierduta. O lingura de suc de castravete se amesteca cu o lingura de ulei de migdale si se unge cu acest amestec fata; dupa o jumatate de ora va puteti spala cu apa rece.

- Pentru tenul uscat este indicata o crema hidratanta cu castravete: se dizolva la baie de aburi 15 grame de ceara de albine, se adauga treptat in ea 60 de grame de ulei de migdale si un castravete curatat si dat pe razatoare. Se acopera vasul si se lasa la baie de aburi o ora; se amesteca din cind in cind; se lasa sa se raceasca, apoi se agita bine vasul; se intinde crema pe fata si pe git pentru o jumatate de ora, asemenea unei masti.

- Pentru pielea uscata este recomandata o masca pe baza de castravete: doi castraveti proaspeti se dau pe razatoare, se adauga faina de ovaz pina se obtine o pasta, iar in cazul pielii foarte sensibile se adauga si smintina proaspata. Masca se aplica pe fata pentru 20-25 de minute, apoi se inlatura cu un tampon inmuiat in apa la temperatura camerei.

Persoane interesate